Rólunk

SydneyBiciklik

A SydneyBiciklik célja, hogy a városi biciklik új választékával ismertessék meg a magyar közönséget. Boltunk az ausztrál székhelyű REID Cycles™ kerékpárjainak egyetlen Magyarországi értékesítési helye. A Reid kínálatából úgy válogattunk, hogy minden városi biciklis megtalálja a kedvére való stílust, színt és méretet.

Közvetlenül a gyártótól szerezzük be a kerékpárokat, hogy a lehető legjobb áron juttassuk el a magyarországi biciklisekhez. A világ összes országa közül 14.-ként így már hazánkban is beszerezhetők a REID Cycles™ kerékpárok.

Célunk, hogy jó minőségű, megfizethető bicikliket áruljunk, ezzel is minél több embert bevonva a hobbi vagy mindennapi biciklizés örömeibe. Nálunk biztosan olyan biciklit kapsz, amilyet megálmodtál, és a pénztárcádnak, igényeidnek is megfelel. Ha árkategóriában a nagyáruházak kínálatát lőtted be, de inkább olyan helyen vásárolnál, ahol személyesebb a kiszolgálás, és bármikor visszatérhetsz beállításra vagy kérdéseiddel, akkor nézz körül nálunk. Segítünk személyre szabni is a biciklidet a kiegészítő kínálatból.

A SydneyBiciklik stábja hozzáértéssel és meggyőződéssel ajánlja termékeit, mert tudjuk, hogy minden általunk forgalomba hozott termék megfelel az európai előírásoknak, és versenyképes áron kínálunk minőségi kerékpárokat és alkatrészeket.

Bespájzoltunk az általunk forgalmazott kerékpárok alkatrészeiből is, hogy hosszas várakozás nélkül kijavíthassuk, ha szükséges. A SydneyBiciklik élethosszig tartó garanciát vállal a Reid vázakra és merev villákra (a karbonszálast is beleértve), 1 évig jótáll az alkatrészekért, és ezen felül 12 hónap ingyenes javítást is vállal minden újonnan nálunk vásárolt kerékpárra.

Ha a Reid-et választod, a magabiztos tekerést választod.

Pontosan tudjuk, hogy milyen sokféle kerékpár létezik a piacon, és milyen nehéz a döntés vásárláskor. Ezért is írtunk útmutatókat, hogy segítsünk választani. Olvasd el a tanácsainkat, és biztosan olyan biciklit veszel, ami leginkább Neked való.